بیگ بگ
بیگ بگ (جامبو بگ) چهار دسته استاندارد
این مدل پرکاربردترین و از لحاظ اقتصادی به صرفه ترین نوع جامبو بگ جهت بسته بندی می باشد که می تواند U شکل با دو پانل جانبی و یا متشکل از چهار پانل جانبی و یک کف باشد.
کیو بگ (Q-Bag)
بگ بگ های چهار دسته استاندارد بعد از پر شدن از حالت مکعبی خارج شده و شکم می دهند که باعث اشغال فضای بیشتری در انبارش، و حمل و نقل می گردد. اما نوع دیگری از بیگ بگ های چهار دسته وجود دارند که کیو بگ یا (Formstable) نام دارند که به علت دوخته شدن پانل های داخلی مورب و حفره دار ، از شکم دادن بعد از پر شدن جلوگیری کرده و جامبو بگ شکل مکعبی خود را حفظ می کند و درنتیجه باعث افزایش ایمنی و کاهش هزینه انبارداری و حمل و نقل می گردد. وجود حفره ها باعث می شود موقع پر شدن محتوا در تمامی قسمت های بیگ بگ به طور یکنواخت پخش شود.
بیگ بگ Cross Corner
این مدل بیگ بگ متشکل از یک پارچه استوانه ای (گرد بافت) و یک پارچه کف دوخته شده به آن می باشد. به علت نبود درز دوخت در پارچه استوانه ای، این مدل برای حمل مواد خیلی ریز مناسب می باشند. دسته های بیگ بگ Cross Corner از یک گوشه به گوشه جانبی دیگر دوخته می شوند.
SWL:نشان دهنده حداکثر وزنی است که بیگ بگ می تواند بصورت ایمن تحمل کند که بصورت متداول می تواند بنا به درخواست مشتری 500kg, 1000kg, 1200kg, 1250kg, 1500kg or 2000kg باشد.
SF: ضریب ایمنی بگ بگ نسبت استحکام واقعی کیسه به SWL آن می باشد. که می تواند 5:1 و یا 6:1 باشد. مثلا SWL=1000kg, SF=5:1 به این معناست که بیگ بگ تنها پس از رسیدن بار آن به 5 برابر SWL خود(5000 کیلوگرم) در زیر دستگاه آزمایش پاره می شود. اکثرا بیگ بگ ها بصورت یکبار مصرف استفاده می شود. ضریب ایمنی این بیگ بگ ها 5:1 می باشد. اما ضریب ایمنی بگ بگ های چند بار مصرف باید 6:1 باشد.